Додека ние се мачиме со нашиот, рагби клуб од Австралија го направи најубавиот македонски дрес

Ова е дресот на „Македонските Сонца“, рагби Клуб од Австралија и навистина изгледа прекрасно. Кај македонците никогаш немало дилеми затоа какви симболи треба да користат и секогаш се горди на тоа

motika.mk

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here