Долгогодишната љубовница на Шабан Шаулиќ предизвика шок откако објави фотографии на дете за коe тврди дека е заедничкото што го имаат со кралот на фолк музиката со кого долги години биле во врска.

Цуца вели дека многу жали по Шабан, но оти мотив за живот и дава детето за кое е многу врзана.

Oстварена сум во сите работи во кои секоја нормална жена треба да се оствари. Со Шабан поминав пола мој живот. Никогаш повеќе нема да бидам со друг маж-вели Цуца.