Почина таткото на нашата пејачка Калиопи Букле

Пејачката Калиопи Букле на својот профил на Фејзбук објави емотивна фотографија во која се простува од својот сакан татко.

Калиопи беше приврзана кон својот татко, таа неодамна сподели и видео на кое покажа како се грижи за здравјето и хигиената на својот родител кој е во поодмината возраст, бричејќи ја неговата подникната брада. Како вистински бербер, професионалец кој со години го прави тоа, таа со секој потег на бричот од себе искалуваше парче сеќавање, зрно емоција, сеќавајќи се на моментите од детството, во годините кога улогите беа малку поинакви.

Но за жал повеќе го нема ја напушти својата сакана ќерка Калиопи и замина таму горе со ангелите, и однесе мал дел од својата Опи со себе, напиша пејачката.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here