Тогаш пееја за Македонија: Тамара, Врчак и Адријан Гаџа ја претставуваа Македонија на Евросонг во 2008 год

Тамара, Врчак и Адријан Гаџа со композицијата „Во името на љубовта“, ја претставија Македонија на изборот на песна за Евровизија што  се одржа од 22 до 24 мај во 2008 година во Белград

Вака одлучија телевизиските гледачи во 15-минутно гласање и петчеленото стручно жири, кои ги оценуваа 15-те композиции кои беа изведени на националниот избор за песна на Евровизија што се одржа во „Метрополис“ арената во Скопје.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here