„Каде сте сега вие кучките?“ –Доколку ви се моча ви ја препорачуваме оваа песна

Нема многу зборови да се опише ова дело со „мафија“ да пролонгирате музика а не обратно е тоа е во една реченица.Видеото е снимено во Битола претпоставувајќи дека и девојката е од таму во местото Баир, што означува некакво место како Дизелдорф според песнава но се додека не ја слушнете нема да ви стане јасно за што се работи :

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here