Најдобрите фолк изведувачи Елена Јовческа и Далибор Ѓошиќ снимаа дует песна и спот

Новата песна на Елена Јовческа и Далибор Ѓошиќ конечно доби и спот. Музиката е дело на Далибор Ѓошиќ а песната е снимена во студиото ”Сити саун”.Спотот се снимаше во славното Демирхисарско село Прибилци, а за спотот се погрижи екипата на Интв.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here