17-ГОДИШНАТА АНГЕЛА ЛАВРОВСКА Е ВИСТИНСКИ ТАЛЕНТ ЗА ПЕЕЊЕ

Прв кавер на Ангела Лавровска во соработка со Христијан Петковиќ.
Ангела Лавровска е родена на 17 август 2002 година во Битола, и учи во гимназијата “Таки Даскало”.Покрај музиката Ангела се занимава исто така со тренирањe одбојка, но музиката е нејзината слаба страна. Долгоочекуваната желба конечно стана реалност за Ангела, таа неодамна го сними нејзиниот прв кавер од Celine Dion My Heart Will Go On.

Во продолжение може да ги слушнете нејзините вокални способности:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here