Соопштение -Хуманитарната Организација Св Арахангел Гаврил организира Добротворeн Ручек за помош на заболени лица

Хуманитарната Организација Св Арахангел Гаврил организира Добротворeн Ручек на Недела 22 Септември 2019 во 12ч во PANORAMA HOUSE, Princes Highway, Bulli Tops Средствата ќе бидат наменети за лекување на Стефан Ивановиќ и Билјана Костова Цена на влезниците за возрасни е $100 за деца $65 За информации и карти јавете се за Sydney кај Влатко Неделкоски: 0416 107 967 за Wollongong kaj Верица Сајдовска: 0404811296 и Зоран Димески: 0403711337 или кај било кој член на Хуманитарната Организација Св Арахангел Гаврил

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here