Започнува Македонскиот Филмски Фестивал во Сиднеј

Македонскиот Филмски Фестивал -Денови на Македонската кинематографија заппочнува на 05ти Октомври со филмот Господ постои името и е Петрунија на режисерката Теона Митевска-Стругар

Отворањето на фестивалот и свечената  вечер ќе се одржи на во Сабота на 5ти Октомври во   Hurstville Civic Theatre  во  7pm. За повеќе инормации јавете се на 0438610133

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here