Прво ги навреди Македонците дека песните наши биле Бугарски, сега ги навредува и колегите: ”Вчера почнале да пеат, а бараат пари како мене”

Деновиве пред камерата на естрадниот ТВ магазин „Бекстејџ“, Елена Велевска сподели дека има проблем со евтината роба на естрадата или како што вели оние што преку ноќ стакаат бидат пејачи.

-Во последно време морам да бидам директна и да кажам што се ми се случуваше. Пример сакаат да им пеам на свадбена прослава и веднаш колешките се фаќаат за мојот хониорар и кога ќе сакаат на пример да виканат некој од српската естрада да биде на истата таа прослава, јас немам комплекс колку е тој договорен.

Јас си зборувам за себе, хонорарот мој е за себе, мене не ми текнало преку ноќ за хонорарот мој, низ годините колку што вложувам, толку и барам да ми е исплатливо ова.

Е сега има колешки кои што вчера почнале и сакаат со една одредена точка да бидат дел од самата таа прослава и веднаш јас имам проблем со оние кои што ме договараат на свадба и тоа баш со тие поевтината роба.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here