Хари Мата Хари: „Ако татко ми не ме украдеше од породилиштето, јас денес немаше да бидам жив“

Пејачот Хари Варешановиќ, попознат како Хари Мата Хари, избегнува да зборува за неговиот приватен живот во јавност, а сега ја отвори душата и откри непознати детали за своето минато.
Имено, Хари истакна дека најинтересниот настан во неговиот живот е поврзан со неговото детство и неговото раѓање, бидејќи неговиот татко го украл од болницата, пренесува Блиц.рс
– Таа година беше исклучително силна зима во Сараево. Новородените деца масовно почнаа да умираат затоа што немаше греење во болницата. Татко ми и донесе на мајка ми портокали, и тој буквално ме стави во торба и ме одведе во страв дека ќе умрам од студот. Јас пристигнав така на таков интересен начин, во топол дом , рече Хари..

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here