Стружанецот Зоки Зоц не мирува ни за време на пандемија, тој денес го извади новиот сингл насловен како “Ладно”

Охридската продукција New Tone неуморно работи на нови проекти”.
Зоки зоц во време на пандемија извади нов сингл насловен како “ладно”.
Проект на кој New Tone работеше изминатиов период.
Во продолжение слушнете ја “ладно”

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here