Васил Гарванлиев си ги спакова куферите, а во финале влегуваат Aлбанија, Србија, Бугарија и Грција..

Заврши втората полуфинална вечер на Евровизија 2021 година.

Претставниците на соседните Албанија, Србија, Бугарија и Грција одат во финале. Понатаму продолжуваат и Молдавија, Португалија, Исланд, Сан Марино, Швајцарија и Финска.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here