Учесник на Ѕвездите на Гранд му го скрши забот на Саша Поповиќ. (Видео)

Водителот на „Ѕвездите на Гранд“, Воја Недељковиќ во емисијата „Ѕвезде Гранда Специјал“ откри дека натпреварувачот Бојан Павловиќ ненамерно го удрил и му скршил заб на Саша Поповиќ.

Имено во последната емитувана емисија, при прогласувањето на натпреварувачите кои од бараж одат во следниот круг, кога Поповиќ го изговорил името на Бојан, тој од среќа скокнал. Во тој момент не забележал дека го удрил микрофонот со лактот, кој потоа го удрил Саша и му го скршил забот. Поповиќ по ударот се тргнал и го прашал Воја дали може да се види пукнатина, а потоа нормално продолжил да ја работи својата работа, како ништо да не се случило.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here