ЕКСКЛУЗИВНО: ВИ ГО НАЈАВУВАМЕ НОВИОТ ФОЛК ХИТ ”НЕ МЕ ДОПИРАЈ” НА ЕЛЕНА ЈОВЧЕСКА

-“Не ме допирај” е песна на којашто комплетен автор е самата фолкерка, значи музика и текст, додека аранжманот е на Никола Кочанковски-Кочан. Станува збор за малку поразличен стил од досега испеаните песни, нешто како поп-фолк, модерен текст, модерна музика.

ВО ПРОДОЛЖЕНИЕ МОЖЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ВИДЕОТО:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here