За неколку дена, два пати оштетено спомен обележјето на Вера Циривири – Трена во Карпош

Во период од неколку дена, по втор пат, насилно се уништува спомен обележјето на Вера Циривири – Трена, во истоименото училиште во Карпош 2. Пријавено е до МВР и до Крим техника. Овие вандалски чинови стануваат секојдневие и бараме итни санкции за сторителите, реагираат од О. Карпош преку својот ФБ профил.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here