Нема забава без добра музика: Погледнете каде фолк дивата Елена Јовческа ќе настапува за најлудата ноќ.

Нема забава без добра музика,тоа е докажано. Затоа еден од најлуксузните ресторани каде настапуваат најдобрите музички имиња на Балканот, ресторанот Еквилибриум ја избра најдобрата фолкерка во Македонија, а тоа Елена Јовческа.

Елена како врвен професионалец избра да остане во Македонија за најлудата ноќ, покрај големите понуди да настапи надвор од нашата земја.

Фотографија на EQUILIBRIUM restaurant & coffee bar.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here