Министерот Хасан се пофали дека пешачел 5 часа да се види со Хатиџе !! Но каде беше пред тоа да пешачи и да ја посети??

Не за џабе рекле после војна сите се херои…. Дали некој популарноста на Хатиџе ја користи за маркетинг? па да каже еве ние се грижиме за сите, но каде бевте пред тоа да ја посетите?? зарем социјалните установи не ве известија за Хатиџе??

Во продолжение ќе ви прикажеме што напиша министерот на фејзбук:

„Пешачевме околу 36 километри (7часа) од с.Дорфулија до с.Бекирлија каде што живее хероината и каде беше снимен филмот. Низ филмот Хатиџе не учи на изгубените вредности, а гледаме и како алчноста на луѓето ја уништува земјата. Филмот достигна светски успеси, има добиено бројни награди и две номинации за Оскар. После нашиот разговор со неа увидовме дека покрај успехот на филмот скромноста, гостопримството и добрината на Атиџе се неизмерни“, пишува тој.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here