(ФОТО) Амди Бајрам го преспа и НАТО

Ни свечената седница за ратификација на Протоколот за пристапување на Македонија во НАТО не беше доволно интересна за пратеникот на Амди Бајрам. Тој и оваа седница во Собрание ја искористи за попладневна дремка.

ОХРИД 24

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here