Дара Бубамара: Во државните училишта учат само сељаци, а моето дете учи во приватно школо каде што плаќам 5.000 евра, само да биде понастрана од сељаците.

Дара Бубамара, го налути Балканот кога ги нарече државните училишта ,,сељачки” и додаде дека нејзиниот син одел во приватно училиште во кое нема „глупави , сељачки завидливи деца“.

Според српскиот портал Курир, синот на Дара оди во најпрестижното приватно основно училиште во Нови Сад, каде школувањето чини 5000 евра годишно.

Училиштето има тениско, кошаркарско и фудбалско игралиште, најнапредни училници и приватен лекар.

 

View this post on Instagram

 

Idemo večeras Novi Sad Paradiso, moj grad ✨💪🔥

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Во цената се вклучени часови во текот на цел ден од 8 до 16 часот, а можно е наставниците да останат со учениците и по часовите. Вклучени се појадок, овошна закуска, ручек и слатка закуска. Во училиштето има четири менија, прилагодени за децата, со руското национално јадење боршч и овошен сок.

Исто така, постои можност за превоз со мини комбиња од домовите до училиштето.

Пред три месеци, Дара прашана дали Коста има некакви непријатности на училиште затоа што е дете на славни родители, одговори: „Не, тој не оди во овие сељачки училишта, туку во приватно училиште каде што се децата на успешни родители, политичари и спортисти. Тие не се глупави, завидливи сељаци, туку умни и знаат која е Дара Бубамара.“

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here