Aпасиев: Како шо го шитнаа ”комуњарите” името Македонија, така јас ќе го вратам !!!

Две години од БОЈКОТОТ на срамниот референдум кога овој народ одби да се самоукине!

Сега освен на улица отпорот против „северна“ почна да ‘рти и во Собрание! – напиша пратеникот Борислав Крмов на социјалните мрежи.

Професорот Димитар Апасиев напиша Како го шитнавте ИМЕТО, така ќе го вратиме. #ШверцериНаСопственитеЖивоти

Две години од НЕУСПЕШНИОТ референдум каде еден мал и мирољубив народ на Балканот го покажа своето достоинство и гордо одби да се самоукине!

Пред две години, Македонија застана на правилната страна на историјата.

Преку организиран МАСОВЕН БОЈКОТ на илегалниот референдум, покажа сплотеност во Отпорот спрема империјализмот спроведен од корумпираните домашни и странски бирократи и го одбрани АСНОМскиот карактер на Републиката.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here