Владата објави кој и колу зема плата во кабинетот на претседателот Зоран Заев

Владата предводена од Зоран Заев го објави списокот на вработени лица во кабинетот на претседателот на Владата на Република Северна Македонија. Па според тоа, најплатен е поранешниот разузнавач Зоран Верушевски, кој како советник за национална безбедност добива 74.618 денари. Останатите добиваат 55.268 денари.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here