Погледнете како изгледаа нашите пејачки пред да инвестираат во естетската хиpypгија и плacтичните опеpaции…

Нашата естрада е полна со пејачки кои со својот изглед ги оставаат мажите без здив, а некои од нив кога ќе се појават, па и да не се познати, не можат да бидат незабележани од останатите. Тие ги следат трендовите, а некои од нив решиле да направат корекција на своето тело, нешто што веќе со децении е популарно како во светот, така и кај нас.

Повеќето од нашите пејачки одлучиле да интервенираат во големината на дeкoлтето, и сега гордо го покажуваат, иако не ретки се и оние кои прават мали интервенции со кои предизвикуваат лавина од позитивни реакции. Една од нив е и пејачката Сузана Гавазова која важи за една од најпознатите и најатрактивните пејачки на нашата фолк сцена.

Сузана Гавазова на почетокот од кариерата

Па така за Гавазова во македонските медиуми пред неколку години можеше да се прочита дека направила cилик*нски усни, наводно кај познат специјалист во Софија за што платила 1500 евра.

[suzana-gavazova-macedonian-folk-music-singer.jpg]No description available.

Џесика Палашкоска

И Џесика Палашоска е една од ретките пејачки која не крие дека има направено корекција која денес радо ја покажува.


No description available.Исто така и Елена Велевска изгледаше многу поразлично на почетокот од кариерата..Elena Velevska & Tatjana Lazarevska Lyrics, Song Meanings, Videos, Full  Albums & Bios | SonicHits

По веста за разводот се огласи и нејзиниот сопруг: Тој вели дека Елена  Велевска има здравствени нарушувања

 

И за убавата фолк пејачката Адријана Кеш е познато дека нема ништо против естетските корекции, бидејќи своевремено и самата призна дека порано има направено интервенција во пределот на дeкoлтето.

No description available.

На мета се најде исто така и Сања Ристеска, пејачката која драстично го промени својот изглед.

No description available.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here