Арсовска: Македонија толку неспособен министер како Филипче ни имало ни ќе има

Во 30 години независна Македонија, толку неспособен министер како Филипче ни имало ни ќе има. Ум paaт луѓе на секој чекор, се бо pат за ж ивот, бараат сп ac каде ќе стигнат, одат по други држави да се вакцинираат изложувајќи се на опa cност од зa paза, економијата поради неговата неспособност по цела година да воспостави контрола е на раб на пропаст, а тој се слика без срам со 1 кутија вакцини кои требаше да пристигнат минатата година. Уште сите амбасадори ги собрал, да се сликаат за големиов успех. Мрш.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here