Блага Петреска- На приредби Македонските деца пеаат на Англиски,Албанските на Албански!

Бев на школска приредба сите ученици по националност Македонци пееја Англиска музика, и излезе девојче по националност Албанка ги рашири рацете и си испеја и изигра на свој јазик своја музика .Се восхитив и честитав а на наставничките им реков еве вака се сака татковината и никој не ни е крив освен самите за се сто ни се случува.

Извор Естрада Плус

 

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here