Зошто во спотот на ДУИ нема ниту една жена!?

Кандидатот за советник на партијата “Твоја” Јохан Елзесер го коментира спотот на ДУИ со кој партијата сака да ги освои гласовите на локалните избори.

Елзесер во својот пост поставува низа дилеми и прашања од кои најинтересно е зошто во спотот на ДУИ нема ниту една жена.

Видеото погледнете го тука.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here