Панчо DNK: Споделете ако познавате некоја самохрана мајка на малолетно дете која едвај врзува крај со крај, за финансиски да помогнам.

Имам останати средства од претходната донација, ми тежат на душа па би сакам да завршат на место каде навистина е потребно.
Ви благодарам однапред.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here