ЕДНИТЕ викаат дека 1 тон кокаин заплениле, ДРУГИТЕ викаат 1 килограм, во исчекување се ДИЛЕРИТЕ да излезат со изјава…

Голема полициска операција во Сарај, дел од меѓународна акција која се случува и во Албаниј, Црна Гора и други земји од регионот.

Неофицијално, запленет е еден килограм кокаин во селото Крушопек.. Не е познато за колкава количина на дрога станува збор, ниту дали има уапсени лица….

Од МВР пред малку потврдија дека акцијата се спроведува во соработка со Обвинителството,а по меѓународна акција, по налог на судија на претходна постапка и дека се вршат претреси на повеќе локации за недозволена трговија.

Повеќе информации најавија за утре….

За да не дојде уште еднаш до недоразбирање, најдобро би било дилерите да излезат со изјава 🙂

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here