Владата одлучи: Сите спортски натпревари во Македонија без публика, поради коронавирусот

Владата им препорачува на организаторите на спортските настани, натпреварите во утврдениот период до 6 март да се играат без публика.

Истата препорака на Влада се однесува и на сите други поголеми забавни и културно-уметнички манифестации.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here