СДСМ: Постојано вложуваме во здравството, ветуваме и ново зголемување на платите на здравствените работници

СДСМ и институциите што ги предводи и пред пандемијата со коронавирусот, почна со реализација на реформа на здравствениот систе,м а парално со тоа се санира и хаосот наследен во здравството, предизвикан со 11-годишната негрижа на ВМРО-ДПМНЕ – се огласија од СДСМ.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here