Провокација уште првиот ден на емитување на Бугарската телевизија во Македонија !!!

тартуваше Бугарската национална телевизија БНТ4 на македонски Телеком, а уште од првиот ден стигна провокација.

На првиот ден на прикажување на бугарската телвизија во Македонија, македонските револуционери Дамјан Груев, Гоце Делчев, Питу Гули и други беа прикажани како бугарски.

Повеќе може да погледнете од видеото во продолжение.

За емитувањето на бугарската телевизија во Македонија се пофали на социјалните мрежи специјалниот претставник за спорот со Бугарија, Владо Бучковски.

lider

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here