Се појави и видео од сигурносните камери, погледнете како медицинскиот персонал му помага на пациентите да побегнат низ прозор.

Новинарот Фуркан Салиу сподели видео во кое се гледа како медицинскиот персонал му помага на пациентите да побегнат низ прозор, од големиот пожар кој ја зафати тетовската модуларна болница. Во видеото исто така може да се забележи и силната експлозија во момент кога пациентите се евакуираат.  Видео ТУКА

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here