Овој оглас стана хит во Америка, а станува збор за продажба на „Југо“ кое е речоси нови и гаражирано 31 година.

Имено во огласот се вели дека авомобилот поминал само 753 километри, па сопственикот решил да го продаде за 9000 долари кака олдтајмер.

„Ако сте ја пропуштиле 1988 година, немојте повторно“ препорачува сопственикот на овој автомобил и нагласува дека е чуван како бебе. Се уште ги има пластичните фолии ои не се тргнати 31 година.

Со „југото“ заедно се и резервниот пар свеќици кои во Југослчавија можеше да се купат во секоја трафика.

Погледнете ги другите слики ОВДЕ