Тажна фотографија, со силна порака: Мајка на бебе болно од рак апелира- гушкајте ги силно вашите деца…

Мајка сподели претажна фотографија на која го гушка своето бебе додека тоа се бори со рак за да пренесе моќна порака до родителите – да уживаат во моментите со децата и силно да ги гушкаат, затоа што постојат родители кои не можат да го направат тоа.

Тараен Гудни ја сподели фотографијата пред 4 дена и таа веднаш стана хит на Facebook, каде има повеќе од 46 илјади споделувања.

Мајка

Додека ти се жалиш дека твоето бебе ти се фрла во креветот, друга мајка посакува нејзиното бебе сè уште да лежи покрај неа.

Додека ти се жалиш дека твоето бебе се буди многу рано наутро, друга мајка го посакува тоа за да има причина да стане од креветот.

Додека ти му го подаваш бебето на секој што има желба да го подржи, друга мајка моли за да го подржи нејзиното.

Моето дете се бори со рак.

Запомни, гушкај го твоето дете екстра силно, бидејќи некои од нас мајките не можат.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here