Премиерот Зоран Заев заедно со вицепремиерот Љупчо Николовски за влакно ќе настрадаа од билборд. (Видео)

При отврањето на изградбата на Градскиот пазар во Делчево се случи мал инцидент. Ветерот кој одеднаш почна да дува го помести билбордот кој за малку ќе го повредеше вицепремиерот за борба против корупцијата Љупчо Николовски, а можеби и премиерот Зоран Заев, кој стоеше пред него.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here