Штипјанецот Сашо поминал добар одмор, но додека одмарал некој му ја украл колата !!! (Видео)

Штипјанец поминал добар одмор но додека одмарал некој дома му ја украл колата

Штипјанецот Сашо Величков е во неволја и во длабока мисла откако пред една недела некој од пред врата му ја украл колата. Место, на кој тој паркирал 20 години…

Видето може да го погледнете тука👇

https://www.facebook.com/54616446457/posts/10159784579476458/https://www.facebook.com/54616446457/posts/10159784579476458/https://www.facebook.com/54616446457/posts/10159784579476458/

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here