ФОТО: Пародија за Шекеринска – Лајкни ја света Рада за среќа!

Министерката за одбрана, Радмила Шеќеринска заврши на икона, откако корисниците на социјалните мрежи решија да направат пародија со неа и животот во Македонија.

„Лајкни ја иконата ако си имал топ живот откако е она на функција“ е пораката заради која на Фејсбук се мајтапат со Шеќеринска.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here