Хеликоптер изработен во соработка со Мерцедес

Eurocopter

Компанијата „Еурокоптер“ е виновникот кој стои зад ова импресивно дело, хеликоптерот EC145 кој е направен во соработка со автомобилскиот производител „Мерцедес“. Прекрасниот модел е придвижуван од дупли турбински мотор, а во неговата луксузна кабина можат да се раскомотат 8 луѓе.

Хеликоптер изработен во соработка со МерцедесХеликоптер изработен во соработка со МерцедесКабината која е направена од дизајнерите на „Мерцедес“ е одлично средена со бели кожни столчиња за добра комоција на патниците, а големата остава, дозволува да се понесе поголем багаж со себе. Дрвените детали се забележуваат на неколку места, а таванот и подот се целосно направени од дрво. Мерцедес е вклучен и во пилотската кабина, каде што е вграден софистициран електронски систем. Хеликоптерот е достапен за продажба, па доколку сакате да си го подновите вашиот возен парк, ќе треба да издвоите 5,5 милиони американски долари.Хеликоптер изработен во соработка со МерцедесХеликоптер изработен во соработка со МерцедесХеликоптер изработен во соработка со МерцедесХеликоптер изработен во соработка со МерцедесХеликоптер изработен во соработка со МерцедесХеликоптер изработен во соработка со Мерцедес

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here