Бездомник се среќава со неговото куче кое било изгубено (Видео)

Велат, кучето е најдобриот пријател на човекот, а ова видео ќе ви докаже дека тоа е вистина.

Во него, бездомен маж повторно се среќава со своето изгубено куче, кое не престанува радосно да скока. Антони Роџерс го посвоил кучето Бобо кога тоа било мало, а откако го изгубил, бил скршен од тага.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here