Шилегов: Вие дома ќе украсувате елка а Скопје сакате да го оставиме не украсен.

Во цвечерашново гостување во „Само интервју“ на Канал 5, градоначалникот потврди
дека нема да се откаже од идејата за новогодишно украсување на Скопје за што ќе
бидат одвоени 200.000 вра.
На прашањето на новинарот Гоце Михајловски околу тоа, Шилегов со контрапрашање:
„ А дома имате ли елка, Ќе ја красите?

Шилегов во продолжение објасни дека поради пандемијата со коронавирусот потребна
е малку радост со оглед на тоа што, особено на децата им е ускратено детството,
училиштата…

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here