Во Радовиш нема Бентли па затоа со BMW се возат низ плоштад !!!

TikTok лудилата во Македонија никако не сопираат едноставно како да има натпревар кој од кој да испаде поголем фраер во Македонија. Пред недела дена се крена огромна прашина кога жител на Арачиново се возеше низ плоштадот со ПМВ Бентли, ден два покасно скопјанец со Опел Астра се возеше низ Камен Мост, но тука не запираме сега се селиме во Радовиш.

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here