Битолчанец го испи гелот за дезинфекција во едно локално кафуле.. (Видео)

Кога го погледнавме видеото на овој битолчанец, дојдовме до заклучок дека нас како нација не може ништо да не уништи… 🙂

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here