Maлечката Мишела oд Куманово: Перам со ладна вода, ме боли мешето од што сум гладна, но не и кажувам на мама за да не се нервира…

Мирјана Зафировска од Куманово е премачена мајка и баба, таа веќе две децении живее во импровизирана куќарка..

Куќа која пред неколку месеци била опожарена, а таа живее во нејзините остатоци, во лоши услови и скоро без храна, заедно со својата внука Мишела, која за неа е мајка. Mишела пред камерата на Алфа кажува дека ја боли мешето од што е гладна но криела од својата мајка за да не се нервираа и таа.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here