Македонија има со што да се гордее: Никола бара младо дете да му го поклони фризерскиот салон и целата опрема во него. (ФОТО)

Ова е херој на денот

Ова е човек кој заслужува почит, капа долу!

Прочитајте го фејсбук статусот

Другари доколку познавате некое младо дете кое сака да си отвори салон а нема услови и средства целава опрема на сликата јас ќе му ја подарам. Контактирајте ме слободно и ќе биде негова. Целата опрема е во добра состојба!

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here