Шилегов: Јас сум убеден дека и симпатизерите на ВМРО ќе гласаат за мене.

Во емисијата „Жешко политичко лето“, на Канал 5 телевизија, градоначалникот на Скопје Петре Шилегов ја коментираше одлуката на ВМРО-ДПМНЕ да не излезе со свој партиски кандидат за градоначалник.

ВМРО-ДПМНЕ се уште нема, народски кажано, три чисти, да излезе пред скопјани со свој кандидат и се крие позади независен кандидат, госпоѓа Арсовска. Јас не знам, и не верувам, дека поддржувачи мои ќе гласаат за госпоѓата Арсовска. Меѓутоа, убеден сум, токму заради тоа што го направивме во нашиот град во изминативе четири години, дека многу, многу членови на ВМРО-ДПМНЕ ќе гласаат за мене за градоначалник, изјави Шилегов.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here