Работи од детството кои никогаш нема да се заборават

Детството е период во кој живееме безгрижно и слободно. Време во кое сме искрени, нема лаги и интриги и со останатите деца имаме искрен однос. Како растеме, така добиваме слика за реалноста која нè менува и на која секогаш се прилагодуваме.

Сепак детството е период кој никогаш не се заборава и на кој вечно се навраќаме, сеќавајќи се на сите работи кои сме ги правеле тогаш. Ова се еден мал дел од работите кои сигурно ги паметат оние кои биле деца во 80-тите и 90-тите, а доколку е така, тогаш сигурно имале убаво детство.

Работи од детството кои никогаш нема да се заборават

Албуми со самолепливи сликички

Работи од детството кои никогаш нема да се заборават

Детска пошта

Работи од детството кои никогаш нема да се заборават

Одлични детски филмови (Сам дома, Бетовен, Ричи Рич)

Работи од детството кои никогаш нема да се заборават

Забавни сериски филмови

Работи од детството кои никогаш нема да се заборават

Интересни цртани филмови

Работи од детството кои никогаш нема да се заборават

Култни видеоигри

Работи од детството кои никогаш нема да се заборават

Џамлии

Работи од детството кои никогаш нема да се заборават

Тетрис

Работи од детството кои никогаш нема да се заборават

Не лути се човече

Работи од детството кои никогаш нема да се заборават

Првата конзола Нинтендо (Nintendo Entertainment System)

Работи од детството кои никогаш нема да се заборават

Чипи-чан

Работи од детството кои никогаш нема да се заборават

Пластични зелени војничиња

Работи од детството кои никогаш нема да се заборават

Аудио касети

Работи од детството кои никогаш нема да се заборават

Патики што светкаат

Работи од детството кои никогаш нема да се заборават

Карти Меџик и Покемон

Работи од детството кои никогаш нема да се заборават

Маички „Bad+Mad“

Работи од детството кои никогаш нема да се заборават

Циркусот Медрано

Работи од детството кои никогаш нема да се заборават

Крадење од црешата на комшијата

Работи од детството кои никогаш нема да се заборават

Бонбони Пез

Работи од детството кои никогаш нема да се заборават

Играње Плочка

Работи од детството кои никогаш нема да се заборават

Кофичка, гребло, сито и лопатка за на плажа

Работи од детството кои никогаш нема да се заборават

Виткање на книгите во украсна хартија на почеток на школската година

Работи од детството кои никогаш нема да се заборават

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here