ПОЧЕТОКОТ НА ЛЕГЕНДАТА Најстарото преживеано „порше“ и личен автомобил на Фердинанд Порше оди на аукција

Постојат специјални автомобили, но има и вакви: порше тип 64 од 1939 година, најстариот преживеан автомобил кој го носи името на компанијата и личниот автомобил на легендардниот Фердинанд Порше.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here