(ВИДЕО) ШОКАНТНО И ДУХОВИТО: Покојник проговорил, на својот погреб, од ковчегот: “Каде сум, пуштете ме оттука!”

Покојниот Ирец веројатно со некој од членовите на семејството претходно договорил гласовната, аудио-порака, да биде оставена во ковчегот.
Погребите на блиски лица претставуваат еден од најтажните настани во животот на човекот.
Меѓутоа, погребот може да се претвори и во забава и смеа. Тоа најдобро со својот пример го покажал еден Ирец кој луѓето, кои дошле на неговиот погреб, ги насмеал до солзи.
Имено, тој сите присутни ги насмеал добро со забавна посмртна порака.
Додека ковчегот веќе бил во гробницата, а роднините и пријателите стоеле околу гробното место, наеднаш се слушнало тропање во дрво, а набрзо се слушнал и гласот на починатиот:
“Еј каде сум? Има ли некој? Пуштете ме оттука!”.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here