Твит на денот: Членка на НАТО што не може да наплати сметки за струја во Грчец, сака да и се спротистави на Русија.

Непоколебливиот став на министерката за одбрана Славјанка Петровска дека „поставувањето руски вооружени сили на границите со Украина е провокативно и влијае дестабилизирачки“ ја инспирира објавата на денот на Твитер, во која „главен јунак“ е скопското село Грчец.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here