Гавазова за Бекстејџ: Никогаш не би се занимавала со проститу*ија, а кога би имала еден милион би купила авион… (Видео)

Сузана Гавазова беше гостинка на  лајв-вклучувањата на „Бекстејџ“

Тимот на „Бекстејџ“ како и вобичаено со скокотливи прашања проба да го извлече најдоброто од Сузе, и да открие ексклузивни работи за нејзиниот приватен живот.

Едно од прашањата гласеше:

Со што не би се занимавала Сузе?

Таа одговори дека никогаш не би се занимавала со п*оституција, и исто така никогаш не изразила желба да работи во банка, бидеќи се плашела да работи со многу пари…

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here